Jan Vreugdenhil Onderhoud en Reparatie V.O.F.
Contact

Vakkundig machine-onderhoud en -reparatie

Zorg dat u altijd door kunt met uw werkzaamheden met vakkundig machine-onderhoud in De Lier door Jan Vreugdenhil Onderhoud & Reparatie. Bij ons zit u goed, ook voor machinereparatie, in Zuid-Holland. Of het nu in het Westland, bij Hoek van Holland of in Den Haag is. Klein of groot, ongeacht merk: wij zijn uw aangewezen machinespecialist.

Specialist in grondverzet

Jan Vreugdenhil Onderhoud & Reparatie is gespecialiseerd op het gebied van mechanisatie en grondverzetmachines, en dan met name de dieseltechniek. Er is geen machine-onderhoud of reparatie van machines waar wij niet mee uit de voeten kunnen. Mocht er zich toch een probleem voordoen waar wij niet geheel bekend mee zijn, dan kunnen wij terugvallen op ons brede netwerk aan specialisten. Kortom: wij hoeven eigenlijk nooit ‘nee’ te verkopen!

Sinds 2008 zijn wij centraal gevestigd in De Lier. In onze werkplaats bent u van harte welkom om een reparatie aan uw grondverzetmachine uit te laten voeren. Graafmachines, shovels of een ander soort grondverzetmachine: wij zorgen ervoor dat het apparaat perfect blijft functioneren. Het maakt daarbij niet uit om welk merk het gaat.

Reparatie op locatie

Begeeft uw landbouw- of graafmachine het en bent u niet in staat de machine langs te brengen? Ook dan zijn wij dé partij om deze weer aan de praat te krijgen. Wij komen probleemloos bij u langs. Lukt de reparatie niet ter plaatse? Dan halen we de machine op en voeren we de reparatie uit in onze werkplaats.

Inspectie en keuring

Naast machine-onderhoud en reparatie kunt u bij ons uw machines laten inspecteren op het gebied van veiligheid. Op die manier weet u zeker dat uw apparatuur voldoet aan de eisen voor het VCA-certificaat. Zo zorgen wij ervoor dat uw machinepark veilig en bedrijfszeker functioneert en voldoet aan alle keuringseisen.

Wilt u uw machinepark bij ons onderbrengen voor deskundig onderhoud van uw machines? Neem dan contact met ons op via het formulier op de website. Wij komen spoedig bij u terug om een afspraak te maken en alle mogelijkheden door te spreken. Uiteraard kunt u ons ook bellen via tel. 085-2080938 of 06-51334312.

Jan Vreugdenhil Onderhoud en Reparatie V.O.F.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact